VAVDZ geeft stemadvies


Datum: 28-08-2012

De partijprogramma's zijn geanalyseerd. Als het over zakelijke mobiliteit gaat, dan adviseren wij om niet te stemmen op SP, PVV, D66 en Groen Links.

Op weg naar de verkiezingen op 12 september a.s. willen wij u als zakelijke rijder goed informeren over de effecten van de mogelijke bezuinigingen en de mening van de politieke partijen hierover.

Meer dan ooit is er onrust in de wereld van de zakelijke rijder. Na de aanscherping van de CO2-normen die ieder jaar terugkomt, dreigt nu ook het afschaffen van de forensentax, waardoor de 500km Verklaring komt te vervallen. Gezinnen die bewuste keuzes hebben gemaakt in hun mobiliteit staan plotseling voor een wijziging met een flinke financiële impact.

De mening van de Vereniging is duidelijk. Woon-werkverkeer moet zakelijk blijven en de onbelaste kilometervergoeding mag niet omlaag, maar moet eigenlijk omhoog. In 2013 moet gestart worden met gestaffelde bijtelling voor bestelauto's als opstap naar gestaffelde bijtelling voor personenauto's in 2014.

Wat vinden de partijen hiervan? Op basis van het verzoek van leden hebben wij een inventarisatie gemaakt van de huidige verkiezingsprogramma’s. Lees hier de samenvatting

Op de hoogte blijven van het nieuws? Word gratis lid en ontvang de bijtellingalerts
 

Geplaatst op: 28-08-2012 12:11

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen