Eerste bijeenkomst Keurmerk RitRegistratieSystemen


Datum: 15-04-2013

Afgelopen woensdag 10 april jl. was de eerste bijeenkomst voor alle leveranciers van ritregistratiesystemen. Doel van de bijeenkomst was om alle leveranciers bij te praten over de ontwikkeling van het Keurmerk, de normen en de organisatie. De 70 bezoekers van de bijeenkomst hebben een goed beeld gekregen van het Keurmerk en hebben vragen kunnen stellen over de uitwerking en het tijdspad.


De Belastingdienst was aanwezig om de ontwikkelingen rondom het normenkader en de auditfile toe te lichten. Deze documenten vormen de basis voor het keurmerk. De op te richten stichting is van de markt en voert onafhankelijk haar taken uit. De bestuursleden van de op te richten stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen, Martin Huisman (VAVDZ) en Leo Bingen (RAI Vereniging), presenteerden de opbouw van de stichting, de borging van de kwaliteit en de planning.


Het doel is om in de komende maanden het Keurmerk verder te ontwikkelen en eind augustus de eerste Keurmerken uit te reiken. Leveranciers zijn in de gelegenheid gesteld opmerkingen en commentaar te leveren en kunnen zich vanaf nu aanmelden als deelnemer bij de nieuwe stichting. Aanmeldingen voor 30 april ontvangen ook als eerste het keurmerk.

Meer informatie voor leveranciers op: www.keurmerkritregistratiesystemen.nl
Klik hier voor meer informatie voor berijders

 

Geplaatst op: 15-04-2013 15:01

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen