Tesla Model 3 winnaar EV van het jaar 2024


Datum: 28-05-2024

<advertorial>
Tesla Model 3 winnaar EV van het jaar 2024
De EV van het jaar 2024 Award is onlangs uitgereikt. Van de drie categorieën is de Tesla Model 3 als overall winnaar uitgeroepen tot EV van het jaar 2024.

Objectieve beoordeling
De EV van het jaar verkiezing is een initiatief van VZR en werd voor de zesde keer georganiseerd. Een deskundige jury bestaande uit experts van Autoweek, Leaseplan, Eneco, eMobility, het AD en VZR  heeft de deelnemende voertuigen beoordeeld op objectieve criteria.

De jury was vooral te spreken over de combinatie van een gunstige leaseprijs, de hoge laadsnelheid en de verkoopaantallen van de Model 3.

Ervaar Tesla
De vernieuwde Tesla Model 3 heeft een lagere prijs, geheel nieuw interieur met premium materialen is nóg stiller en heeft een bereik tot wel 629 km (WLTP). Ervaar het zelf en vraag hier een proefrit aan in de door VZR verkozen EV van het jaar of kies Model Y.Verbeterde Delivery en Model 3 Performance
Speciaal voor huidige Model 3 leaserijders organiseert Tesla op donderdag 13 juni een open dag om deze early Tesla adopters de kans te geven om als een van de eerste de nieuwe Model 3 Performance te ervaren en tegelijkertijd meer te leren over de huidige aanbiedingen om uw lease te vernieuwen. U kunt zich hier aanmelden.

Tesla Business Days
Bent u verantwoordelijk voor het wagenpark beleid binnen uw bedrijf en wilt u meer weten over wat Tesla op dit gebied te bieden heeft? Meldt u zich dan hier aan voor de Tesla Business Days in Eindhoven op 27 juni waar voor een select gezelschap ook een sneakpreview van de Cybertruck zal plaats vinden.
 
 

Geplaatst op: 28-05-2024 07:27

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen