Tevredenheidsonderzoek TOL 2018

Datum: 08-10-2018

Het inmiddels bekende en gewaardeerde tevredenheidsonderzoek TOL meet de tevredenheid van leaserijders over hun leasemaatschappij. Aan de hand van deze cijfers wordt jaarlijks een ranking samengesteld die onder andere leidt tot de "Leasemaatschappij van het jaar" in diverse categorieën. Dit jaar worden wel de onderzoeken uitgevoerd, maar wordt er geen overall ranking samengesteld.
De reden dat we dit jaar een ‘pauze’ inlassen met betrekking tot de overall ranking, is dat enkele leasemaatschappijen nog niet in staat zijn om deel te nemen, vanwege het invoeren van de GDPR. Wij stellen kwaliteit en representativiteit voorop en kiezen er daarom voor om het uitreiken van de prijzen een jaar uit te stellen. De winnaars van de titels uit de editie 2017/2018 mogen hun titel een jaar langer prolongeren (2018/2019). 
Alle leasemaatschappijen die dit jaar het individuele onderzoek overslaan hebben bevestigd volgend jaar weer mee te doen. In 2019 is er dus op zeker naast het tevredenheidsonderzoek ook weer een overall ranking en prijsuitreiking.
 

Geplaatst op: 20-11-2018 10:33

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen