VAvdZ gepresenteerd in Den Haag


Datum: 29-03-2010

Vereniging Auto van de Zaak heeft zich deze week, met een uitvoerige brief aan de kamerfracties van alle politieke partijen, voorgesteld in politiek Den Haag.

Dat het onderwerp “auto van de zaak” enorm leeft is de afgelopen weken volop bevestigd. Met nadruk uiteraard vanwege de fiscale bijtelling voor het privégebruik (autokostenforfait). Die Nederlandse bijtelling is, zeker in vergelijking met andere landen in Europa, onacceptabel hoog. Wij voeren nu een vergelijkend onderzoek uit om dat stevig te onderbouwen.

De Vereniging Auto van de Zaak heeft haar kennis van en ervaring in juridische zaken, (auto)fiscaliteit, arbeidsrecht, de automotive sector en (politieke) belangenbehartiging aangeboden aan de poltitieke partijen. Zij verwacht dat politici die zelf plannen ontwikkelen, of die plannen van beleidsambtenaren moeten beoordelen, een beroep op onze expertise zullen doen.

De komende weken is de vereniging extra scherp op de paragrafen in de verschillende verkiezingsprogramma’s die van belang zijn voor berijders van een auto van de zaak. Waar de belangen van onze leden in het gedrang kunnen komen, zal zij politieke partijen actief benaderen.

Geplaatst op: 29-03-2010 16:27

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen