Vereniging Zakelijke Rijders passeert 30.000 leden


Datum: 01-10-2019

Ruim dertigduizend leden hebben zich inmiddels aangemeld bij Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). VZR zet zich dagelijks in om op te komen voor de zakelijke rijder. Mobiliteit en bijtelling zijn onderwerpen die continu aandacht behoeven en de zakelijke rijder laat succesvol haar stem horen via VZR.  
 
“Never a dull moment” zo kenmerkt voorzitter Jan van Delft zijn bestuursperiode tot zover. Jaarlijks is er sprake van overheidswijzigingen: de bijtellingswijzigingen, bpm-aanpassingen en zelfs nieuwe regelgeving voor de leasefiets. Echter, er speelt meer voor de zakelijke rijder. Zoals de elektrificatie en de vergroening van het Nederlandse wagenpark, mobiliteitsbudgetten en nieuwe regelingen die werkgevers maken met berijders van een leaseauto.
 
Via www.VZR.nl, het maandelijkse ledenbulletin, maar ook via de mediapartners, onder andere AutoWeek, worden zakelijke rijders geïnformeerd en blijven ze op de hoogte. Op de website staat een schat aan informatie over alles rond zakelijk rijden. Als het er niet staat, dan kunnen vragen gesteld worden aan de VZR vraagbaak en dit gebeurt veelvuldig.
 
VZR-voorzitter Jan van Delft: ”De continue ledengroei bevestigt dat VZR met haar activiteiten de juiste snaar raakt. Niet alleen de zakelijke rijders zijn blij met onze inspanningen voor hen. Ook op landelijk (overheidsniveau) wordt er regelmatig om onze visie gevraagd.”
 
VZR zit regelmatig aan tafel in Den Haag, en is een actieve deelnemer van de Mobiliteitsalliantie, hierin zijn alle belanghebbende op het gebied van mobiliteit verzameld. VZR maakt zich altijd sterk voor de zakelijke rijder en politiek gezien gaat het dan vaak over bijtelling. Alle kennis wordt vertaald en doorgegeven aan de berijders. Een van de populairste tools van VZR is de VZR Bijtellingscalculator
 
“Wij beginnen pas”, aldus van Delft. “het bestuur is trots op de 30.000 leden, het doel is en blijft echter 100.000 leden, maar nu eerst op naar de 50.000”. 

Steun ook Vereniging Zakelijke Rijders en meld je aan!

Geplaatst op: 01-10-2019 11:48

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen