Lease Top 10 - Executive Edition


Datum: 19-12-2018

De auto van de zaak kost in 2018 gemiddeld € 41.300,- Dat is een stijging van € 1.300,- ten opzichte van vorig jaar. Van alle ruim 1,3 miljoen zakenauto’s die er rondrijden, rijden er ook heel veel compact auto’s rond uit a-klasse. Tegenover veel compacte auto’s, staan ook de duurdere auto’s uit het premium-segment.

Het is op zich niet verwonderlijk dat slechts enkele merken “hofleverancier” zijn van de executives van Nederland. Voornamelijk Volvo, BMW en Audi staan met meerdere modellen in de Top 10 van meest geleverde zakenauto’s het afgelopen half jaar.

Naast deze voor-de-hand-liggende modellen van Volvo, BMW en Audi is het ook goed om eens uit de ban te springen met een “spannender” model. Een goed voorbeeld daarvan is de Volkswagen Arteon, die je veel in deze goudkleur op advertenties ziet. De zakelijke rijder mag wat ons betreft ook wel vaker afwijken van het standaard donkerblauw, grijs of zwart en eens een keer kiezen voor een goudkleurige (pardon: Kurkuma Yellow) Arteon.Hetzelfde geldt voor de Jaguar I-Pace, al ziet deze EV er in elke kleur indrukwekkend uit! Middels je lichtmetalen-velgenkeuze kun je de I-Pace een andere uitstraling geven. Standaard wordt hij geleverd met 18inch lichtmetalen velgen, maar naar wens (en portemonnee) kun je deze upgraden naar maar liefst 22inch. Naast zijn indrukkende prestaties (in 4,8 sec rijdt je 100km/h) dankt deze Jaguar de zakelijke interesse aan zijn bijtellingsvriendelijkheid. Omdat hij volledig elektrisch is en daardoor geen CO2 uitstoot, krijgt hij 18% bijtellingskorting en betaal je slechts 4% bijtelling.

Klik hier om voorgaande edities van de Lease Top 10 te bekijken.

VZR
Schrijf je nu in als gratis VZR-lid, krijg toegang tot veel informatie/tips en ontvang ons maandelijks ledenbulletin met interessante onderwerpen voor zakelijk rijdend Nederland. Daarnaast help je ons bij onze lobby voor de zakelijke rijder. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via info@vzr.nl of 0347- 345 246.

Geplaatst op: 19-12-2018 10:39

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen