Second opinion afkoopsom

Op deze pagina kunt u meer lezen over afkoopsommen en de relevantie van een second opinion.

Meld u aan om alles te zien!

Aanmelden is gratis en is in minder dan twee minuten geregeld.
U krijgt toegang tot interessante en bruikbare informatie over bijtelling, mobiliteitsbudgetten, private lease en rekentools.

Ook ontvangt u onze nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte blijft.

Om deze pagina te kunnen zien heeft u minimaal een Blue lidmaatschap nodig.

Klik hier om aan te melden!

Al lid van VZR? Klik hier om in te loggen.
Afkoopsommen worden berekend door de leasemaatschappij. In veel gevallen stuurt de werkgever deze rechtstreeks door naar de werknemer. Vaak is de berekening van deze afkoopsom niet marktconform. Niet zelden worden er tevens meerkilometers in verrekend en/of gederfde winsten. Verder is de vraag of de handelswaarde van de auto correct is ingeschat.
 
​Als u al verantwoordelijk gehouden kan worden voor het betalen van een afkoopsom, dan mag deze maximaal het daadwerkelijk schadebedrag groot zijn. Verder mag er van de werkgever verwacht worden dat zij een bemiddelende rol spelen, waarbij vanuit klantbelang extra druk wordt gezet op de leasemaatschappij om scherpe condities te bedingen.
 
Heeft u te maken met een afkoopsom en is deze in uw ogen veel te hoog? Dan adviseren wij u om een second opinion aan te vragen. Wij verzorgen deze second opinion voor u tegen kostprijs. Wij hebben afspraken gemaakt met een gespecialiseerd consultancybureau in de leasewereld. Zij zullen u een advies geven voor een reële en gangbare afkoopwaarde en waar nodig, samen met VZR, bemiddelen als blijkt dat de berekening van de afkoopsom fouten bevat of op irreële aannames gebaseerd is.

Voor bedrijven en rechtsbijstandverzekeraars heeft deze second opinion een vaste prijs van € 375,- exclusief btw. Voor het aanvragen van een second opinion kunt u een e-mail sturen aan info@vzr.nl.

Voor berijders zijn de kosten van deze second opinion € 375,- exclusief btw. Regular en premium members ontvangen een korten en betalen maar € 250,- exclusief btw.

Gratis berekening afkoopsom?
Wilt u liever eerst een gratis reële berekening voor uw afkoopsom? Wordt dan nu regular of premium member en wij maken gratis een berekening voor u.


afkoopregeling

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen