AutoWeek en VZR slaan handen ineen


Datum: 24-05-2018

Zakelijke rijders zorgen voor ongeveer de helft van de nieuwe autoverkopen en zijn erg geïnteresseerd in nieuws over auto’s. Een groot deel van de bezoekers van AutoWeek rijdt de auto ook zakelijk en heeft veel interesse in het laatste nieuws over bijtelling en andere zakelijke tips. Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) en AutoWeek zijn daarom een samenwerking aangegaan om de zakelijke rijder nog beter te informeren.
 
Nederland kent ruim 1,3 miljoen zakelijke rijders met een auto van de zaak, al dan niet geleased via een leasemaatschappij. Een zakelijke rijder wil over andere zaken geïnformeerd worden dan een particuliere autobezitter. Zakelijke rijders gebruiken hun auto op een andere manier en hebben ook met andere financiële verplichtingen te maken.
 
De specialistische kennis van VZR over de zakelijke automarkt wordt nu ook toegankelijk voor AutoWeek-lezers. AutoWeek-lezers krijgen in de rubriek “Diagnose” hun vragen beantwoord door de VZR-Leaserijdersexpert Martin Huisman. Daarnaast geeft VZR elke maand, middels de VZR Lease Top 10, aan wat de zakelijk aantrekkelijkste auto’s zijn voor de zakelijke rijder en wagenparkbeheerder. Deze VZR Lease Top 10 wordt bij VZR en AutoWeek online en offline gepubliceerd.  
 

"Door de samenwerking met AutoWeek informeren we de zakelijke rijder nu nog beter! Niet alleen via onze website en nieuwsbrief, maar ook offline en online via AutoWeek." Jan van Delft VZR-voorzitter
 
De ruim 27.000 actieve VZR-leden worden door AutoWeek op de hoogte gesteld van het laatste autonieuws, doordat een abonnement op GTO, AutoWeek Classic Cars of AutoWeek bij een VZR-lidmaatschap zit. Met méér dan 7.250 autotests biedt AutoWeek alles over auto’s voor autoliefhebbers, autobezitters en potentiële kopers. Daarnaast kan de zakelijke rijder op autoweek.nl heel gemakkelijk auto’s met elkaar vergelijken.

Geplaatst op: 24-05-2018 16:13

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen