Dit zijn de best scorende EV’s uit het hoge segment


Datum: 23-04-2024

Deze Lease top 10 staat geheel in het teken van de EV van het jaar 2024 Award die onlangs is uitgereikt.

Objectief
De EV van het jaar verkiezing is een initiatief van VZR en werd voor de zesde keer georganiseerd. Een deskundige jury bestaande uit experts van Autoweek, Leaseplan, Eneco eMobility, het AD en VZR  heeft de deelnemende EV’s beoordeeld op objectieve criteria. Denk aan trekgewicht, registraties, laadsnelheid en leaseprijs.

Segmenten
Dit zorgt voor een meetbaar en transparant resultaat. Om deelname mogelijk te maken moeten er van elk model minimaal 100 registraties zijn. De verkiezing is opgedeeld in drie segmenten: het midden segment, het hoge segment en het top segment.

Omdat de overall winnaar uit het hoge segment komt, bestaat dit keer de gehele Lease Top 10 uit het hoge segment en op volgorde van resultaat.Trends
Kijkende naar voorgaande jaren zijn er een aantal trends waarneembaar. Zo zijn de catalogusprijzen nog steeds niet goedkoop, maar wel naar elkaar toegegroeid. Is er een toename te zien in het aantal auto’s dat een vracht mag trekken. Het trekgewicht is toegenomen en ook zijn de laadsnelheden gestegen.

De VZR Lease Top 10 wordt onder andere gebaseerd op de goedkoopste fiscale vanaf prijs van het model. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de zakenauto en zakelijke mobiliteit en meld je ook aan als gratis member van VZR.
 

Geplaatst op: 23-04-2024 15:18

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen