Help jij mee met de evaluatie van het verkeersveiligheidsbeleid?


Datum: 12-10-2022

 VZR is door Rijkswaterstaat gevraagd om een onderzoek naar autobezit en gebruik onder onze leden uit te zetten. Het betreft een onderzoek onder bezitters van een personenauto met bouwjaar 2017-2022.
 
Rijkswaterstaat wil met dit onderzoek meer inzicht krijgen in rijgedrag. Op deze manier kan Rijkswaterstaat het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat adviseren om verkeersveiligheidsbeleid verder te ontwikkelen dat aansluit bij de kennis en het gedrag van de weggebruiker. Je deelname aan dit onderzoek is hiervoor van groot belang en wordt enorm gewaardeerd.
 
Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Onder de deelnemers aan het onderzoek die de vragenlijst volledig invullen worden een aantal Bol.com bonnen ter waarde van € 10,- verloot. Je kan tot en met 31 oktober a.s. aan het onderzoek meedoen. De Bol.com bonnen worden na afloop van het onderzoek, begin november, verloot. Ben jij een van de winnaars, dan krijg je de bon per mail toegestuurd. 

Klik hier om de vragenlijst te starten
 
Wanneer je leaseauto niet van bouwjaar 2017-2022 is maar er is in je huishouden wel een andere personenauto van één van deze bouwjaren aanwezig (lease of privé), dan kan een bestuurder van die auto ook meedoen aan het onderzoek.

Geplaatst op: 12-10-2022 17:10

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen